Posted by on 7 March 2012

De crisis, de rol van Griekenland en de toekomst in deze  absurde situatie is het onderwerp van een schooldebat. Alexandra Zoi  werkzaam op het Sint Nicolaas Lyceum, (lessen kunst en cultuur), schrijft een verslag van het debat dat op haar school georganiseerd werd  over Griekenland en de eurocrisis. Het initiatief komt van de sectie economie. Hierbij waren de journaliste  Ingeborg Beugel en de econoom Dimitris Pavlopoulos uitgenodigd. Het verslag  verscheen onlangs in het blad Lychnari. Interesse in het blad? klik hier.

 

 

 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*